Nieuw!

 

UW PORTRET OP HOUT

Je kunt nu ook je schoolfoto bestellen op hout.

 

Je foto wordt rechtstreeks geprint op een uit meerdere losse planken opgebouwde montage, die door ons, voorafgaand aan het printen, voorzien is van een Whitewash laag. 

 

Het Foto-op-Hout-paneel is een natuurproduct en dat blijf je gelukkig zien: houtstructuur, nerven, oneffenheden en knoesten blijven enigszins zichtbaar.

Doordat hout altijd blijft werken, kunnen na verloop van tijd de noesten en nerven ook veranderen, donkerder van kleur worden of groter worden bijvoorbeeld. Dit is een deel van de charme van het product en kunnen wij niet veranderen. Ook zijn reclamaties op het hout niet mogelijk.

 

Wij adviseren een Foto op Hout niet boven een verwarming te hangen, dit kan de kans op scheurtjes vergroten.

 

Je kunt kiezen tussen een staande of liggende houtmontage, afhankelijk van de foto. Het paneel wordt aan de achterzijde voorzien van een solide ophangsysteem.

 

Hout is een natuurproduct en geen enkel exemplaar is daardoor hetzelfde. De formaten zijn een plusminus-aanduiding en bij benadering het daadwerkelijke formaat. (afwijkingen kunnen enigermate ontstaan door de breedtes van de planken)

 

Wij zullen de foto alvorens deze op het hout te printen, waar nodig, herpositioneren en zoveel mogelijk letten op belangrijke delen zoals ogen, zodat deze niet precies op de naden zullen vallen.

 

Je kunt de foto's op hout vinden in de Print-to-Plate categorie!

 

Inloggen met uw verkregen inlogfolders

Inloggen met een inlogfolder welke u heeft ontvangen

U heeft een of meerdere loginfolders ontvangen? Log in met de gegevens op uw ontvangen inlogfolder om uw foto's te kunnen zien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
×

Wachtwoord vergeten

Nieuw wachtwoord aanvragen

×

Upload uw eigen fotografie

Deze afbeeldingen zijn vervolgens te combineren en te bestellen met de eindproducten op onze website. Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen dient u hoge resolutie afbeeldingen te uploaden. Dit is het formaat foto wat direct uit uw fototoestel komt.

Foto's welke u van internet haalt hebben in veel gevallen een lage resolutie waardoor deze onscherp worden bij het afdrukken op fotopapier of het verwerken in een eindproduct. Tijdens het uploaden controleert het systeem of uw foto aan de eisen voldoet. Vanuit de ge-uploade fotografie kunt u verder met de bestelling van uw product.

Selecteer een
foto vanaf uw computer

Selecteer een foto via onderstaande button vanaf uw PC. U kunt de foto daarna uploaden door op de button “versturen” te klikken.

Selecteer een afbeelding

Uw afbeelding is helaas niet geschikt voor ons systeem, de afbeelding moet voldoen aan de onderstaande eisen. Probeer het met een nieuwe afbeelding opnieuw.

  • Het formaat van de afbeelding moet JPG/PNG zijn
  • De resolutie moet minimaal 1024x768 (ongeveer 1 megapixel of groter) zijn
×